tisdag 28 september 2010

Livstecken

När planet efter 17 timmars fantasilös flygresa dunsade fram på Lusaka International Airports landningsbana påminde jag mig själv om att inte uppdatera bloggen för ofta de första dagarna. Jag tänkte att det blir nog lätt så i början, när man har mycket tid och få vänner och inte speciellt mycket på jobbet.

En dryg vecka senare hittar jag äntligen en lucka för en första uppdatering. Det har varit sjukt mycket. Inte bara rivstart på jobbet med möten, överfull inkorg, nya rutiner och massor att läsa utan även mängder med praktiska saker att ta hand om. Men hellre för mycket än för lite så här i början.

Det känns helt omöjligt att skriva ner alla nya intryck på en gång och det vore antagligen dumt för ingen skulle orka läsa alltihopa, så istället rundar jag av här utan att egentligen ha sagt någonting vettigt och så kommer det en ny uppdatering inom kort. Den kommer nog att handla om hur man kör totalvilse i Lusaka. Eller om flodhästar, lejon och sånt.

3 kommentarer:

  1. Hej! Olur härlgt att se att du har så roligt! :) måste berömma blogg designen riktigt snygg , du får en tummen upp å gillart!
    / Palmer

    SvaraRadera
  2. Hallå!

    Kul att läsa om hur du har det och du skriver väldigt bra! Ser fram emot fler inlägg. Håller dessutom med om designen. Schyssta grejjer!
    Varma kramar och lycka till med allt nu!
    Anna Löfstrand

    SvaraRadera
  3. Hello dear Ola!
    Finally I caught some spare time to read! I hope you had a nice and comfortable journey. I will read all your posts, but I preferred to read from the first post to follow the logical progress of your adventures!, although my eye caught what you said; that Mary has joined you. Congratulations!! It's the rest time for the warrior!!

    SvaraRadera